perjantai 22. huhtikuuta 2011

Ou shit

Kaunis ajatus siitä, että olisi kirjoittanut blogia rakennusvaiheiden edetessä jäi unelmaksi. Kirjautuessani tilille huomasin kauhukseni, että viimeisimmästä kirjoituksesta on yli vuosi - hups! Nyt ei auta muu, kun heittää muutama story takautuvasti.

Talo on pystyssä, ja se on ollut sitä jo tammikuun alusta asti. Monien värikkäiden vaiheiden jälkeen voi todeta, että kaikki on sujunut yllättävän hyvin, muutamia floppeja lukuun ottamatta - niistä hieman lisää myöhemmin.

Tänään oli ohjelmassa pintamateriaalien matchaus. Seinien värit, lattiapinnat ja kaakelit naksahtivat kohdalleen, kun ihan itsestään. Myönnettäköön että alan liikkeissä on ravattu parin kuukauden ajan melko ahkerasti iltaisin ja viikonloppuisin.

Toinenkin asia loksahti kohdalleen tänään - nimittäin villan nimi. Olemme kauan miettineet sopivaa nimeä talolle. Hankoon kun jotenkin kuuluu, että taloa kun taloa kutsutaan villaksi ;)
Olemme useasti toistaneet itseämme todetessamme, että on helmee tulla ja olla Hangossa. Villa Helmi on käynyt mielessämme, mutta ei jotenkin sopinut kokonaisuuteen. Tänään päätimme paluumatkalla tyttäremme aloitteesta, että nimi on Villa Helmé.